appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

dinsdag 22 december

Ondanks de ernst van toeslagenaffaire moet het kabinet aanblijven

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

In het Catshuis wordt vandaag overlegd over ‘het ongekende onrecht’ dat ouders in de toeslagenaffaire is aangedaan door de overheid. Wat moet het antwoord van het kabinet zijn?

Politieke consequenties hangen boven het hoofd, er wordt gesproken over aftreden en binnen de PvdA zou er grote onrust zijn over de positie van Lodewijk Asscher.

Maar wat lost het aftreden van het kabinet – midden in een pandemie nota bene – eigenlijk op? Moeten ze hun aandacht niet richten op ruimschootse compensatie, in plaats van te soebatten over ‘wie te offeren’ voor dit debacle? Tegelijkertijd zijn er kabinetten om minder afgetreden.

Ben je gedupeerde in deze affaire? Wij horen graag jouw ervaring en jouw verhaal.

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1