appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

maandag 21 december

Het is goed dat er een reisverbod vanuit het Verenigd Koninkrijk is ingesteld

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Wie nu in Engeland zit en weg wil, heeft een probleem. Geen vliegtuigen, de kanaaltunnel is dicht en passagiers mogen niet meer op de veerboot. Door een nieuwe variant van het coronavirus – die misschien veel besmettelijker is - hebben veel Europese landen een inreisverbod ingesteld.  

Het voortvarende optreden van Europese leiders oogst lof, maar ook kritiek. Het zou te paniekerig zijn. Daarnaast levert het chaotische situaties aan de grens op, onder andere voor het vrachtverkeer. Of is het juist verstandig dat er kordaat is gereageerd?

Was jij van plan naar Engeland te gaan? Zou je familie ontvangen deze kerst? Of ben je daar en zou je graag terug willen? Ben je vrachtwagenchauffeur of moet je voor werk naar Engeland, of juist naar huis? We horen graag jouw ervaring!

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1