appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

vrijdag 18 december

Het vaccinatieprogramma mag geen haastwerk zijn

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Tot in de kleine uurtjes waren Kamerleden in touw. Minister de Jonge van Volksgezondheid werd het vuur aan de schenen gelegd in een spoeddebat over het vaccinatieprogramma. ‘Waarom beginnen wij pas 8 januari met vaccineren?’ vraagt de oppositie zich af.

In Engeland en Amerika zijn de eerste prikken al gezet. En in Duitsland en België gaan deze maand de eerste mensen ingeënt worden. Minister de Jonge drukt de oppositie op het hart: “Een weekje eerder of later maakt niet uit, het gaat om de vaccinatiegraad. En die is gebaat bij een zorgvuldige route.”

Is elke week eerder van groot belang en moet De Jonge veel meer haast maken met het opstarten van het vaccinatieprogramma? Of komt de zorgvuldigheid in het gedrang als we eerder van start gaan en moeten we even geduld hebben?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1