appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

woensdag 16 december

De impact van de schoolsluiting op kinderen wordt onderschat

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Geen kerstfeest op school en het vooruitzicht op thuisonderwijs is voor veel leerlingen moeilijk te accepteren. "Niet eerlijk, wij hebben niks gedaan en wij moeten nu boeten", aldus een leerling in het Jeugdjournaal. 

Het kabinet kreeg gisteren van de kamer veel kritiek; Er was toch afgesproken dat de basisscholen niet meer dicht zouden gaan?  "Ik word er zelf ook verdrietig van" zei onderwijsminister Slob. Maar volgens hem is de maatregel onvermijdelijk om meer ouders thuis te houden.

Lopen de kinderen niet te veel achterstand op? Hoe belangrijk is het sociale aspect? Hoe slaat jouw kind zich door deze periode heen, en kun jij als ouder genoeg troost bieden?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons! 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1