appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

dinsdag 15 december

Deze lockdown is een ongekende klap voor ondernemers

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Premier Rutte wond er gisteravond geen doekjes om. “Nederland gaat op slot", zei hij tijdens zijn toespraak vanuit het Torentje.

Na de horeca moeten nu ook winkels als elektronicazaken, meubelwinkels, kappers, sportscholen en andere niet-essentieel branches zeker vijf weken de deuren sluiten. De lockdown ging afgelopen nacht in.  

Hoe zie jij de komende tijd tegemoet? Ben je ondernemer en moet de zaak dicht tot 19 januari? Wat betekent dat voor de voorraad die je al had ingeslagen? Heb je een manier gevonden om tóch nog iets te kunnen verkopen? Of ga je een beroep doen op de steun die beschikbaar is voor ondernemers?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons! 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1