appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

woensdag 9 december

De keuzes van het kabinet worden steeds frustrerender

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Er staat ons een sobere kerst te wachten. Dat is de weinig opbeurende boodschap die premier Rutte had tijdens de persconferentie over de coronacrisis. 

Het advies blijft om thuis maar drie gasten te ontvangen. De restaurants blijven dicht. En als het aantal besmettingen niet snel daalt, dan komen er mogelijk voor de kerst nog meer beperkingen bij. Ook krijgt Nederland in de eerste week van januari niet 1 miljoen dosis vaccins, maar ongeveer de helft. 

Versoepelingen blijven uit en het is niet duidelijk óf de huidige maatregelen genoeg werken om het aantal besmettingen te verminderen. Kunnen we de huidige koers nog een tijd volhouden? Of wekt het onduidelijke kabinetsbeleid te veel frustratie of zelfs boosheid op?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1