appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

donderdag 3 december

Het is logisch dat horecaondernemers in opstand komen

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

De maat is vol en de tap moet open: Horecaondernemers zijn boos over de achteloosheid waarmee minister De Jonge vorige week zei dat de gedeeltelijke lockdown mogelijk tot na januari gaat duren, omdat de besmettingscijfers niet snel genoeg dalen.  

Op 17 januari gaan én blijven ze open, kondigen meer dan 50 afdelingen van Koninklijke Horeca Nederland aan. Ze vrezen dat het straks faillissementen regent en pleiten, met inachtneming van de maatregelen,veilig  open kunnen.

Heeft u een restaurant en vindt u dat u veilig open kan? Of heeft u een café en begrijpt u dat de boel nog even dicht moet blijven? 

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1