appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

woensdag 2 december

De corona-aanpak op middelbare scholen moet strenger

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Bezorgde ouders stappen naar de rechter om strengere coronamaatregelen af te dwingen op middelbare scholen. De Stichting Protect Everybody, waar verschillende actiegroepen in worden vertegenwoordigd, daagt de Staat vandaag in een kort geding.

Ouders willen een mondkapjesplicht in de klas en handhaving van de anderhalve meter tussen leerlingen. Ook moet de leerplicht worden opgeschort zolang het virus heerst, zodat kinderen makkelijker thuis kunnen blijven.                            

Moeten scholen, nu besmettingen maar moeizaam afnemen, een steviger coronabeleid gaan voeren? Of is dat zinloos als jongeren elkaar buiten schooltijd toch voortdurend opzoeken?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1