appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

maandag 30 november

Dit jaar moeten we onze winkeldrang bedwingen

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Dit weekend buitelden burgemeesters en kabinet over elkaar heen vanwege de handhaving in overvolle winkelstraten. Maar, Black Friday is slechts het startschot van een drukke decembermaand. 

Hoge kortingen en scherpe aanbiedingen lokken shoppers de winkels in. Tegelijkertijd zitten we nog steeds midden in een pandemie, met hoge besmettingscijfers. Burgemeester John Jorritsma van Eindhoven wil daarom een landelijke aanpak winkeldrukte. 

Moet het kabinet de winkels eerder of juist later sluiten? Moeten winkeliers stoppen met de grootschalige kortingsacties? Of hebben we ook een eigen verantwoordelijkheid in deze en doen we er verstandig aan om onze koopdrang te temmen of online onze aankopen te doen?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1