appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

donderdag 26 november

Diego Maradona was de beste voetballer allertijden

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Dribbelen met schoenveters los, vijf minuten voor tijd het veld opkomen, de hand van god. Het zijn capriolen die alleen voetballer Diego Maradona kon uithalen.

Maar hoe goed hij daadwerkelijk op het veld was valt bijna niet te beschrijven. Hij was niet alleen een markante voetballer, maar misschien wel de beste van de wereld.

Gisteren overleed hij op 60-jarige leeftijd aan een hartstilstand. “Dat hij niet oud zou worden kwam niet helemaal als donderslag bij heldere hemel:. Maar toch schrik je als je hoort dat het voorbij is”, schrijft Willem van Hanegem vandaag in het Algemeen Dagblad. In Stand.nl hebben we het over één van de beroemdste sporters ter wereld.

Wat is uw Maradona-herinnering? Waar was u toen hij ‘met de hand van god’ scoorde? Heeft u hem wel eens van dichtbij gezien en wat bleef u dan het meeste bij? We horen graag uw verhaal over Pluisje.

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1