appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

dinsdag 24 november

Forum voor Democratie is beter af zonder Baudet

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

“Ik neem de ultieme verantwoordelijkheid”, zo kondigde Forum voor Democratie Partijleider, Thierry Baudet gisteren zijn vertrek als lijsttrekker aan.

Aanleiding is de onrust in de partij over de jongerenafdeling JFvD. De top van de partij gaat vandaag kijken welke vervolgstappen er nu genomen moeten worden. Baudet hoopt op een plek als lijstduwer en blijft voorlopig voorzitter van de partij. 

Heb je op Forum voor Democratie gestemd of was je van plan dat komende verkiezing te gaan doen? Zo ja, wat vind je van het nieuws dat Baudet zich terugtrekt als lijsttrekker?  

Voel je je in de steek gelaten of denk je juist dat de partij nu op een positieve manier verder kan?  

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1