appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

maandag 16 november

Het derde coronasteunpakket moet ruimhartiger

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Vakbonden en werkgeversorganisaties trekken aan de bel. Het derde steunpakket voor ondernemers, dat vanaf vandaag aangevraagd kan worden bij het UWV, is te mager.  

Het UWV vreest topdrukte met ‘duizenden aanvragen per dag’ en de FNV vreest voor massaontslagen’ Het steunpakket zou nu al achterhaald zijn door de intensiteit van de tweede coronagolf. Werkgeversorganisatie VNO-NCW zegt dat veel bedrijven door hun reserves heen zijn.  

Heeft u een eigen bedrijf en gaat u gebruik maken van het derde steunpakket? Komt u daar juist wel of nét niet in aanmerking voor? Of gaat er al genoeg geld naar het overeind houden van bedrijven? Is dit is het ondernemersrisico dat de werkgevers zelf moeten dragen?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!   

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1