appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

vrijdag 13 november

De toename van pedojagen is zorgwekkend

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

‘Mensen moeten geen eigen rechter spelen’ en ‘De jacht op kindermisbruikers loopt totaal uit de hand’: de politie wil het jagen op pedofielen een halt toe roepen. In het hele land zouden groepen actief zijn die mogelijke pedofielen in de val lokken en ze in sommige gevallen mishandelen of bedreigen. 

Volgens het OM werd de 73-jarige Arnhemmer die eind oktober om het leven kwam het slachtoffer van een zogenaamde ‘pedojacht’. In het hele land zijn de afgelopen tijd pedojagers aangehouden voor het plegen van ernstige strafbare feiten. 

Mogen burgers in sommige gevallen het recht in eigen hand nemen? Of moet dit aan de politie worden overgelaten, juist omdat het in meerdere gevallen uit de hand is gelopen? 

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!    

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1