appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

donderdag 5 november

Amerika is beter af met Joe Biden als president

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Met samengeknepen billen kijkt de wereld naar het tellen van de stemmen in Amerika. Ruim een dag na de verkiezingen zijn nog vijf staten onbeslist. Biden staat op dit moment voor en koerst af op de benodigde 270 kiesmannen. 

Als de democraat inderdaad president wordt, staan hem grote uitdagingen te wachten en we willen van u weten of hij volgens u de geschikte man voor “the job” is. Biden geeft in ieder geval aan dat hij het land wil verenigen want het land is ernstig verdeeld na vier jaar Donald Trump. 

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons! 

 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1