appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

vrijdag 23 oktober

Een strenge lockdown is onvermijdelijk

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Als het aan het Red Team ligt, de tegenhanger van het Outbreak Management Team, gaat Nederland zo snel mogelijk in een strengere lockdown.

Ook de Veiligheidsregio Twente pleit voor een lockdown zoals die in het voorjaar gold: sluiting van de scholen, het afblazen van sport en alleen supermarkten en apotheken mogen openblijven. Mensen moeten zich gaan voorbereiden op een stille decembermaand”, zo waarschuwt de burgemeester van Almelo. 

In hoeverre bent u voorbereid op het aanscherpen van de maatregelen? Bent u bang dat voor de gevolgen van een strenge lockdown op uw mentale gezondheid of inkomen? Of denkt u dat een strenge lockdown noodzakelijk is?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1