appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

woensdag 14 oktober

De gedeeltelijke lockdown gaat er flink inhakken

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Vanavond om tien uur krijgen we te maken met een hele rits nieuwe coronamaatregelen. Nouja, helemaal nieuw zijn ze niet want ons land krijgt voor de tweede keer te maken met, dit keer, een gedeeltelijke lockdown. 

Deze is niet zo zwaar als de vorige, maar zal ons leven behoorlijk beïnvloeden. Van de restauranthouder die nu weer moet sluiten tot de amateur die niet meer mag sporten in teamverband. 

Iedereen is het erover eens dat het aantal besmettingen in Nederland naar beneden moet. Daar horen nu eenmaal zware maatregelen bij, maar leuk zijn ze niet.

Ervaart u deze gedeeltelijke lockdown als een mokerslag, wordt u er chagrijnig van of denkt u ook: Wat moet dat moet. Hoe verandert uw leven door deze maatregelen? Gaan mooie feesten nu helemaal niet door? Of kiest u ervoor om de vakantie uit te stellen? Gaat het uw werk of sociale leven erg beïnvloeden? We horen graag van u!

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1