appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

dinsdag 22 september

Voetbal zonder juichen is een illusie

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Het ging niet overal even goed in de voetbalstadions dit weekend: ondanks een verbod van de overheid werd er bij sommige wedstrijden toch gejuicht, gezongen en geschreeuwd om de spelers aan te moedigen.

Met name bij Feyenoord en ADO Den Haag ging het mis. Dat leidde tot een geïrriteerde reactie bij premier Rutte, en burgemeester Aboutaleb zegt te overwegen geen publiek meer toe te laten in de Kuip. Feyenoord gaat nu meer stewards inzetten om snel in te kunnen grijpen. Maar: ‘voetbal is emotie’ zeggen veel fans, en probeer je maar eens in te houden als je club op jacht is naar de winnende treffer. 

Is het mogelijk om een voetbalwedstrijd te bezoeken zonder je ploeg verbaal aan te moedigen, of is dat gewoon niet te doen?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1