appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

vrijdag 18 september

De kroeg eerder dicht gaat het verschil echt niet maken

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Het aantal besmettingen loopt in en rond de grote steden zo hard op dat er vanavond nieuwe maatregelen worden aangekondigd.

Verwacht wordt dat het kabinet in een aantal regio’s een avondklok invoert voor de horeca: vanaf 00.00 uur niemand meer binnen en sluiten om 01.00 uur. Verder wordt de groepsgrootte in feestzalen tot vijftig man beperkt en komen er campagnes, specifiek gericht op jongeren. Maar steden en (veiligheids-)regio’s gaan niet op slot, reizen blijft naar verwachting wel mogelijk, musea en horeca blijven open. Het is de vraag of het zoden aan de dijk zet: het café een paar uurtjes eerder dicht. Moet het nu niet veel strenger? Horeca dicht, musea weer dicht, echt weer aansturen op thuiswerken. 

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1