appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

dinsdag 15 september

Met de plannen voor komend jaar verdient het kabinet ons vertrouwen

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Het is Prinsjesdag en hoewel die er dit jaar heel anders uit gaat zien dan voorgaande jaren, is één ding hetzelfde gebleven: de miljoenennota is traditioneel weer uitgelekt.

Zo weten we dat er echt geen structurele loonsverhoging komt in de zorg. Wel heeft het kabinet heeft 1 miljard euro gereserveerd voor lastenverlichtingen. De ene helft is voor verlaging van de eerste schijf van de inkomstenbelasting, de andere is voor arbeidskorting. 

Zullen de investeringen bijdragen aan het vertrouwen in het kabinet? Vandaag blijkt uit onderzoek van Ipsos dat onder invloed van de coronacrisis het vertrouwen in de politiek sterk is gestegen. Maar geldt dat voor iedereen? En blijft dat ook het komende politiek jaar zo?

Ben je ondernemer, werk je in de zorg of in het onderwijs en zorgen de uitgelekte plannen bij jou voor meer of misschien juist minder vertrouwen in de toekomst en ons kabinet? 

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1