appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

maandag 14 september

Het is goed dat Greenpeace via de rechter staatssteun aan KLM wil tegenhouden

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

De miljarden die KLM krijgt van de overheid zijn slecht voor het klimaat, stelt Greenpeace, en daarom moeten ze worden ingetrokken. Omdat er geen harde duurzaamheidseisen aan het steunpakket zijn gesteld, stapt de milieuorganisatie nu naar de rechter om die miljardensteun in te trekken.  

Greenpeace eist een aangepast steunpakket met daarin afspraken over maximale CO2-uitstoot. En als dat niet lukt, dan moet het noodplan helemaal van tafel om plaats te maken voor een nieuw pakket.
 
Is dit onhaalbare kaart en is het nu eerst van belang om KLM overeind te houden, groen of niet groen? Of heeft Greenpeace gelijk en verzaakt de overheid met dit pakket haar zorgplicht die de Nederlandse overheid heeft voor zijn burgers?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1