appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

maandag 7 september

Recreanten hebben te weinig respect voor de natuur

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Boswachters en groene boa's vinden dat er door het groeiend aantal recreanten in natuurgebieden veel overlast is.

Recreanten laten rotzooi achter, er vinden illegale feesten plaats in natuurgebieden en recreanten stoken open vuur in kwetsbare natuur. Drie kwart van de boswachters en groene boa’s zeggen dat "het toerisme in de natuur de spuigaten uitloopt”.
 
Of gaat het hier om een kleine groep die zich misdraagt en houden de meeste mensen zich wél aan de regels? Is de drukte in natuurgebieden nu eenmaal niet te voorkomen en hebben we allemaal recht om hiervan gebruik te maken? En moeten boswachter en groene boa’s gewoon niet zoveel zeuren en juist blij zijn met de toenemende aandacht voor de natuur?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1