appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

maandag 31 augustus

Louis van Gaal moet de nieuwe bondscoach worden

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Na het plotselinge vertrek van Ronald Koeman naar FC Barcelona is Oranje weer op zoek naar een nieuwe bondscoach. Eén van de kandidaten die wordt genoemd om Koeman op te volgen is Louis van Gaal. Gisteren liet hij aan de NOS weten ook daadwerkelijk beschikbaar te zijn voor een derde termijn.  

Maar is van Gaal de gedroomde kandidaat voor Oranje? Heeft hij nog de juiste papieren nu hij al even niet meer actief is geweest in de voetbalwereld - met andere woorden: is het tijdperk van Gaal niet voorbij?

Of is Van Gaals manier van coachen juist wat de spelers van Oranje nu nodig hebben? En is het goed als snel bekend wordt wie de nieuwe bondscoach wordt zodat het elftal zich kan focussen op het aankomende EK?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1