appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

vrijdag 28 augustus

Minister Grapperhaus is totaal ongeloofwaardig geworden

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Gisteren bleek dat de coronamaatregelen tijdens de bruiloft van minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) niet werden nageleefd. Juist omdat hij zelf eerder stelde dat het niet naleven van die maatregelen asociaal is, is de kritiek op de minister niet van de lucht. 

Grapperhaus heeft inmiddels spijt betuigd voor het niet respecteren van de anderhalvemeterregel. Zijn deze excuses voldoende? Of is hij als minister die verantwoordelijk is voor het handhaven van de regels en het uitschrijven van de zogeheten coronaboetes zijn geloofwaardigheid kwijt? 

Op het Binnenhof heeft nog niemand zijn aftreden geëist, maar later deze ochtend begint de ministerraad. Na afloop moet ook Rutte zich uitspreken over de vraag of Grapperhaus nog langer de juiste man op de juiste plek is.

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1