appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

donderdag 20 augustus

De democratie in Amerika staat op het spel

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Vannacht heeft oud-president Barack Obama zich hard uitgesproken tegen zijn opvolger Donald Trump. De afgelopen dagen is de democratische conventie in volle gang. Volgens Obama hebben "De president en de mensen om hem heen aangetoond niet te geloven in de principes van de democratie. Dat staat er op het spel.” 

Trump is deze week door verschillende democraten beschuldigd niet de juiste man te zijn om Amerika te leiden.

Vanavond zal Joe Biden officieel de nominatie van de Democratische Partij voor het presidentschap accepteren. Is hij wel de juiste man om het tegen Trump op te nemen?

Vliegt Obama met deze uitspraken uit de bocht of is de democratie in Amerika daadwerkelijk in gevaar?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1