appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

dinsdag 18 augustus

Oranje kan Koeman niet missen

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Volgens velen is het al rond. Onze bondscoach Ronald Koeman wordt de nieuwe coach van FC Barcelona. Na de 8-2 van Barcelona tegen Bayern München vorige week, klopten de Catalanen voor de derde keer bij Koeman aan. Nu lijkt het echt te gebeuren.

Wat voor effect zal dit hebben op het Nederlands elftal? Dat wist zich onder Koeman eindelijk weer op te richten na het mislopen van twee eindrondes. Zo werd de finale van de Nations League bereikt, werden toplanden weer verslagen en werd het EK gehaald.

Is het spelersmateriaal van dergelijk niveau dat het Nederlands elftal ook met een andere bondscoach uit de voeten kan? Of is de wederopstanding van Oranje vooral aan Koeman te danken?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1