appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

maandag 17 augustus

De stadsrellen moeten harder worden aangepakt

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Het is al dagen onrustig in de volkswijken van Den Haag en Utrecht. Grote groepen jongeren zorgen daar voor veel onrust, rellen, brandstichting en ook de politie wordt bekogeld. Ondanks het politieoptreden en diverse aanhoudingen lijkt de onrust nog niet de kop in te zijn gedrukt.

Moeten we meer met deze jongeren in gesprek gaan en oog hebben voor de achtergrond van deze rellen en hun leefomgeving? Of is de tijd van praten en zachte aanpak voorbij en moeten gemeente en politie simpelweg veel meer gaan straffen?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1