appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

vrijdag 14 augustus

Nederland kan de economische crisis aan

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Wie vandaag de kranten bekijkt, de nieuwsites leest of de radio aanzet kan er niet meer omheen: de werkloosheid stijgt dramatisch. Alleen al honderdduizend flexwerkers raakten de afgelopen maanden hun baan kwijt. En er zijn ruim driehonderdduizend banen minder dan een kwartaal eerder. Kunnen we deze enorme werkloosheid aan met zijn allen?

Is de situatie door corona zo onzeker dat we ons moeten voorbereiden op zware economische tijden waarin we allemaal grote financiële offers moeten brengen? Van de andere kant: Nederland is een rijk land en we zijn ook sterker uit de vorige crisis gekomen.

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1