appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

vrijdag 7 augustus

Het kabinet heeft op dit moment de juiste coronastrategie te pakken

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Nederland hoeft niet in een tweede lockdown zo bleek uit de persconferentie van premier Rutte en minister de Jonge gisteren. Wel zijn er verscherpingen.

Zo moeten horecagelegenheden vanaf maandag vragen naar de naam en contactgegevens van bezoekers, komt er een teststraat op Schiphol en gaat de GGD telefonische controles houden of mensen wel in quarantaine gaan als ze uit een oranje reisgebied komen.Daarnaast is iedereen en met name jongeren nog eens op het hart gedrukt dat mensen zich aan de regels moeten houden. De vraag is of de maatregelen ver genoeg gaan om de besmettingen in te dammen. Of heeft het kabinet de juiste lijn te pakken en kunnen we hiermee voorkomen dat het virus de overhand neemt.

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1