appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal
Afbeelding

donderdag 6 augustus

Het vrijwillige karakter van de coronamaatregelen is uitgewerkt

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

De rek lijkt een beetje uit het verantwoordelijkheidsgevoel van de Nederlandse burger.

Kon de overheid eerst nog (grotendeels) vertrouwen op het gezond verstand, nu lappen steeds meer mensen de coronamaatregelen aan hun laars. Of het nou gaat om illegale feestjes, het lak hebben aan de anderhalve meter of niet willen meewerken aan contactonderzoek van de GGD: je kunt er ongestraft mee wegkomen. Maar ondertussen blijft het aantal coronabesmettingen nog altijd stijgen. 

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1