appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

maandag 27 juli

De Nederlandse overheid moet het anti snoep- en snackprogramma van Boris Johnson overnemen

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Na zijn verblijf op de Intensive Care heeft de Britse premier Boris Johnson het licht gezien. Hij wil nu de Britten gezonder maken door obesitas aan te pakken.

Zijn eerste plannen in die richting staan vandaag in The Times. Hij wil winkels verbieden te stunten met ongezonde producten. Zo mogen er geen chocoladerepen bij de kassa’s uitgestald worden en komt er een lijst met ongezonde producten waarvan niet met prijs mag worden gestunt. Is het een goed idee om op deze manier het snoepen moeilijker te maken of is dat geen taak van de overheid?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1