appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Langs de Lijn En Omstreken
Afbeelding

vrijdag 24 juli

Is alle berichtgeving rondom corona reden om uw gedrag te veranderen?

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Het gaat niet de goede kant op met het aantal coronabesmettingen. Afgelopen week werd bekend gemaakt dat het aantal coronagevallen is verdubbeld. Ook in de landen om ons heen neemt het aantal coronagevallen toe, en in veel landen worden de coronamaatregelen aangescherpt.  

In Nederland gelden nog steeds dezelfde coronamaatregelen, maar minister Grapperhausgaf deze week aan dat we de toename wel als een waarschuwing moeten zien. “Zorg dat je gedrag niet verslapt”, zei hij woensdag in een ingelaste persconferentie. 

Ben jij je weer extra bewust van de coronamaatregelen?De GGD-lijn voor coronatesten was gisteren voor het eerst sinds begin juni weer overbelast. Ga je toch een mondkapje dragen, twijfel je toch over je vakantie? Is het gevoel van onveiligheid toch weer toegeslagen en maakt u ook ineens weer uw winkelkarretje schoon?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1