appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Langs de Lijn En Omstreken
Afbeelding

dinsdag 21 juli

Rutte mag tevreden zijn over de EU-deal

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

"Het is een goede deal, het is een sterke deal en het is de beste deal voor Europa", zei voorzitter Charles Michel van de Europese Raad. Vannacht hebben de Europese leiders een akkoord bereikt over het coronaherstelfonds en de nieuwe meerjarenbegroting van de EU.

Rutte zegt dat de Nederlandse belangen goed zijn gewaarborgd. Maar is dat ook zo? Er komt bijvoorbeeld veel minder geld beschikbaar voor innovaties. En wie gaan die EU-subsidies eigenlijk ophoesten? Maar, aan één van de belangrijkste eisen van Nederland is voldaan: landen die subsidies krijgen, moeten aan bepaalde voorwaarden voldoen. Rutte is in elk geval content, zo zei hij.

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1