appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Bureau Buitenland
Afbeelding

maandag 6 juli

De overheid moet met een antwoord komen op de virus-onvrede

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Het verzet tegen de coronamaatregelen groeit in Nederland. Afgelopen weekend gingen in verschillende Nederlandse steden weer mensen de straat op om te protesteren.

Volgens de voorman van Viruswaanzin, Willem Engel, zijn er nu zo’n 20 clubs actief en kunnen we de komende tijd elke dag acties verwachten. Te beginnen met vandaag op het Mediapark in Hilversum. 

De WHO meldde zaterdag weer een recordaantal besmettingen. En verschillende landen en regio’s gaan opnieuw in lockdown, nadat het virus daar weer oplaait. Op een moment dat de vakanties ook internationaal weer op gang komen – Schiphol verwacht eind juli tot 60.000 vertrekkende en aankomende reizigers per dag - vraagt dat misschien wel om herbezinning.

Hoe moet er worden omgegaan met de toenemende demonstraties? Moet de overheid daar korte metten mee maken? Of moet er veel meer informatie worden gegeven om zo meer begrip te kweken?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons! 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1