appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Vroege vogels
Afbeelding

donderdag 25 juni

Premier Rutte heeft ons goed door de coronacrisis geloodst

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Vanaf volgende week mogen we bijna alles weer. Evenementen,het openbaar vervoer, de restaurants. De enige restrictie blijft de anderhalve meter afstand.  

Nu het Outbreak Management Team (OMT) terugschakelt, mogen we de voorlopige balans opmaken. Er is kritiek op het coronabeleid. Er zijn veel twijfels over of het kabinet wel voldoende oog heeft gehad voor ondernemers, ouderen en jongeren. De maatregelen moesten kwetsbaren beschermen en ziekenhuizen ontlasten. Dat is wel gelukt. Door de intelligente lockdown is de situatie op de IC’s niet uit de hand gelopen... En nu begint Nederland vrijer dan verwacht aan de zomer. Daarvoor verdient het kabinet, en in het bijzonder premier Rutte, een groot compliment.

Verdient premier Rutte inderdaad een compliment? Wat heeft het kabinet volgens u goed of juist slecht gedaan?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1