appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

woensdag 24 juni

Met alle versoepelingen wordt anderhalve meter onhoudbaar

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Vanavond worden naar alle waarschijnlijkheid nieuwe versoepelingen aangekondigd.

Zo zal er vanaf 1 juli geen bovengrens meer gelden voor het aantal mensen dat binnen of buiten bij elkaar komt. Theaters, evenementenhallen en restaurants kunnen dan zoveel mensen toelaten als mogelijk is mits de anderhalvemeterregel maar in acht wordt genomen. 

Vanaf 1 september kan er onder voorwaarden is ook publiek in het betaalde voetbal weer welkom. De anderhalvemeterregel blijft daar ook gelden.

Maar is het mogelijk om met al deze versoepelingen 1.5 meter afstand te houden? Is dit te controleren? En willen mensen zich nog wel aan alle regels houden nu het virus zo ver is teruggedrongen?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1