appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Spraakmakers
Afbeelding

vrijdag 12 juni

Café-eigenaren zouden niet moeten boeten voor het gedrag van hun klanten

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Veel van de cafés op het Stratumseind in Eindhoven gaan vandaag niet meer open. De eigenaren zijn bang dat ze een boete krijgen van 4000 euro als hun klanten zich niet houden aan de coronaregels. Zelf zeggen ze er alles aan te hebben gedaan om aan de eisen te voldoen, maar de bezoekers lappen alle regels aan hun laars. En de rekening daarvoor komt ook bij de eigenaar terecht.  

Mag je tijdens de coronacrisis van een café-eigenaar verwachten dat ze ervoor zorgen dat bezoekers zich verantwoordelijk gedragen? Of moeten die daar zelf voor zorgen? Is het nodig om extra toezicht te houden op de klanten? Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1