appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nachtzuster
Afbeelding

donderdag 28 mei

Nederland is te klein voor de wolf

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

De wolf werd een paar jaar geleden in Nederland nog met enige opwinding ontvangen. Maar nu de wolf de laatste tijd vooral in de Noord-Brabant heeft toegeslagen lijkt dit sentiment te keren.

Zo heeft een wolf in de gemeente Heusden al meer dan vijftig schapen doodgebeten en vindt Forum voor Democratie in Brabant dat de beschermde status van de wolf moet worden afgepakt. Anderen zien de wolf als een voorbeeld van geslaagd natuurbeheer. En denken dat boeren hun dieren prima kunnen beschermen.

Is de wolf een sieraad of een gevaar voor onze natuur en is er te weinig ruimte voor deze viervoeter?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1