appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuws en Co
Afbeelding

woensdag 20 mei

Het versoepelingsbeleid van het kabinet geeft vertrouwen

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Het kabinet kondigde dinsdagavond tijdens de persconferentie versoepelingen aan waar vrijwel heel Nederland halsreikend naar heeft uitgekeken.

Cafés, restaurants, theaters, concertzalen en bioscopen mogen vanaf 1 juni dertig gasten binnenlaten en ook de experimenten met bezoek in 26 verpleeghuizen krijgen een landelijk vervolg. Verder gaan de middelbare scholen weer open en premier Rutte riep jongeren op om met ideeën te komen.  
 
Maar krijgen we met deze aangekondigde versoepelingen weer voldoende ruimte om te leven? Geeft het kabinet aan de juiste doelgroepen prioriteit? Of gaan de versoepelingen nog niet ver genoeg?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1