appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuws en Co
Afbeelding

dinsdag 19 mei

Gezond leven in deze coronacrisis is gemakkelijker gezegd dan gedaan

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Terwijl de zoektocht naar een vaccin tegen het coronavirus in volle gang is, doen 1600 Nederlandse wetenschappers en andere zorgprofessionals een oproep aan de politiek, bevolking en industrie: We moeten nu ook écht actief werk maken van een onze eigen gezondheid.

Kortom: meer bewegen, gezonder eten en minder alcoholische versnaperingen. Want fit zijn verkleint de kans op ernstige symptomen van het coronavirus en vergroot de kans op een spoedig herstel.  
 
Maar merkt u ook dat gezond leven juist in deze tijd extra lastig is? De sportschool is nog altijd dicht, thuiswerken en de koelkast de hele dag binnen handbereik, het valt nog niet mee. Vanochtend willen we graag van u horen hoe u ervoor zorgt dat u een beetje lekker in het vel zit of waar u behoefte aan heeft om in actie te komen...

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1