appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuws en Co
Afbeelding

vrijdag 15 mei

De herstart van de basisscholen is een succes

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Deze week zijn de deuren van de basisscholen in Nederland weer opengegaan. Schoolpleinen en klassen zijn aangepast. Ouders moeten zich in bochten wringen om op anderhalve meter van anderen hun kinderen weg te brengen en de kinderen mogen halve weken  – of dagen - naar school.  

Tegelijkertijd zijn er zo’n 50.000 kinderen die thuis worden gehouden en alle aanpassingen vragen veel van leraren die voor de coronacrisis ook al onder grote druk stonden vanwege een tekort aan personeel.  

Maar na weken van thuisonderwijs is het misschien beter dan niets. We willen graag van u weten hoe u de eerste week vond gaan. Hoe heeft de basisschool van uw kind het opgepakt? En hadden uw kinderen weer zin om in de klas te zitten? Of bent u zelf werkzaam in het onderwijs en wilt u uw verhaal delen? We horen het graag. 

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

 

 

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1