appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuws en Co
Afbeelding

woensdag 13 mei

Vakantie in het buitenland moet je deze zomer niet willen

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Gaan we massaal op vakantie in eigen land deze zomer, of kunnen we onder bepaalde voorwaarden toch op vakantie in het buitenland? Tot eind juni zijn vliegvakanties niet mogelijk door alle beperkingen en het reisadvies van Buitenlandse Zaken blijft voorlopig nog oranje: alleen noodzakelijke reizen.

Maar Nederlandse reisorganisaties zijn samen met de luchtvaart druk bezig om vakantievluchten naar Zuid-Europa te herstarten. Daarbij geven sommige Zuid-Europese landen aan dat ze klaar zijn om toeristen te ontvangen binnen de 1,5 meter norm. 

Moet het mogelijk zijn om een ‘Corona-proof’ resort te boeken waar je je vakantie in een soort quarantaine doorbrengt? Of moeten we toch even wachten met de vakantie in het buitenland omdat elke verplaatsing een risico op besmetting inhoudt en mogelijk een nieuwe Corona-golf oplevert?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1