appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuws en Co
Afbeelding

dinsdag 12 mei

Vraag: Welke verpleegkundige is voor u een held?

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Vandaag een vraag in plaats van een stelling.Het is internationale Dag van de Verpleging en daarom brengen we vanochtend een ode aan deze hulpverleners.

In deze tijden zijn ze meer in het nieuws dan ooit. We horen graag van u welke verpleegkundige op u een onuitwisbare indruk heeft gemaakt.

Hoe bent u geholpen toen u in het ziekenhuis lag en op welke manier was deze persoon een steun en toeverlaat?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je meepraten? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1