appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Bureau Buitenland
Afbeelding

donderdag 7 mei

De aangekondigde versoepeling van de coronamaatregelen is om blij van te worden

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Eindelijk versoepeling van de coronamaatregelen, Nederland gaat weer ‘open’. Premier Mark Rutte kwam gisteren met een gefaseerd stappenplan om langzaam uit de lockdown te komen. Eerst contactberoepen, dan horeca en musea en weer later campings en bijvoorbeeld ook sportscholen. 

Met ‘winstwaarschuwing’. En alleen ‘als het kan’, bleef de premier maar herhalen. Het devies blijft om 1,5 meter afstand te houden, ook zo veel mogelijk thuiswerken blijft de norm. Alles om een nieuwe piek te voorkomen. 

Bent u opgelucht nu er langzaam licht aan het einde van de tunnel te zien is? Voelt u goede moed om te gaan werken in deze nieuwe anderhalvemetersamenleving?

Of voorziet u toch vooral problemen? En zijn deze maatregelen voor u lang niet voldoende om goed uit de voeten te kunnen de komende maanden?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1