appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuws en Co
Afbeelding

maandag 4 mei

Het is goed dat Henk Krol een nieuwe partij is begonnen

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Hoe toekomstbestendig is De Partij voor de Toekomst, de nieuwe partij van Henk Krol? Voor zijn vertrek bij 50Plus noemt hij de ‘ego’s’ en vele ‘baantjesjagers’ binnen de partij als reden. Daar wil hij niet langer bij horen.

Twee weken geleden al, voordat de breuk met 50Plus bekend werd, besloot Henk Krol met voormalig Partij voor de Dieren-Kamerlid Femke Merel van Kooten-Arissen de nieuwe partij op te richten.

Het is de zoveelste rel binnen de ouderenbeweging in de politiek. Is het ‘zetelroof’ van Krol, om nu met een nieuwe partij verder te gaan? En wordt het met de versplintering van het politieke landschap niet nog lastiger voor de kiezer? Of maakt Krol hier nu de juiste keuze door vast te houden aan zijn eigen lijn – een die hem veel stemmen heeft opgeleverd?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1