appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuws en Co
Afbeelding

maandag 27 april

Vraag: Wat doet u op Koningsdag ofwel Woningsdag dit jaar?

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Vanwege het coronavirus gaat Koningsdag zoals we dat kennen dit jaar niet door. Koningsdag is inmiddels zelfs gekroond tot Woningsdag!

Barre tijden voor mensen die zich verheugden op het struinen op vrijmarkten, een dansje wilden wagen op een straatfeest of uitkeken naar andere activiteiten die door het hele land georganiseerd zouden worden.
Maar ondanks de anderhalve meter beperkingen worden er toch activiteiten georganiseerd die je vanuit huis kunt doen. Zo kun je deelnemen aan een digitale kleedjesmarkt, roepen de oranjeverenigingen muzikanten en artiesten op om op te treden voor de ouderen in hun gemeenschap of kun je gewoon Koningsdag op je balkon vieren. Kortom: doet u ook mee aan één van deze activiteiten of gaat u iets anders bijzonders doen op Koningsdag en wilt u dat met ons delen? Laat het ons weten!

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1