appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Nieuws en Co
Afbeelding

woensdag 22 april

Het is goed dat er voorzichtig beweging komt in de coronamaatregelen

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Premier Rutte maakte gisteren de nieuwe coronamaatregelen bekend. Hoewel, nieuw; veel verandert er voorlopig niet. Alleen basisscholen en de kinderdagverblijven gaan vanaf 11 mei (deels) weer open. Maar de horeca blijft tot minstens 20 mei dicht, evenals kapperszaken en theaters. Grote evenementen zijn zelfs tot 1 september afgelast. Volgens het CBS is het consumentenvertrouwen dan ook flink ingestort deze maand, men maakt zich grote zorgen om de economie. Mark Rutte benadrukte in zijn persconferentie niet voor niets: het is zuur, maar hou vol. 

 

Hoe heeft u gisteren naar de persconferentie geluisterd? Gaat u zwaar gefrustreerd de zomer in nu alle festivals en voorstellingen niet doorgaan? Of heeft u alle begrip voor de situatie en denkt u vooral: het kan niet anders?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1