appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

maandag 20 april

Thuiswerken is een blijvertje

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

44% van de beroepsbevolking is meer thuis gaan werken door de corona-maatregelen. 

Uit onderzoek van het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid blijkt dat dit fenomeen ingeburgerd raakt. Dus de laptop op de keukentafel, video-vergaderen en de pastasaus laten pruttelen tijdens een verkoopgesprek het wordt steeds normaler. Geldt dit voor u ook?  

Of kunt u niet wachten om weer bij de koffieautomaat te kletsen over het weekend, de wandelingen door de kantoortuin en het face-to-face vergaderen zonder jengelende kinderen in de buurt....

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1