appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

donderdag 16 april

De anderhalvemetersamenleving is een onmogelijke opgave

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

De boodschap van premier Rutte gisteren op de persconferentie was helder: “Het Loket gaat zeker niet in één keer open.”  

Wat er volgende week ook wordt besloten, we gaan stap voor stap naar versoepeling van de getroffen corona-maatregelen. De anderhalvemetersamenleving is iets waar we nog tijden rekening mee moeten houden. 

Uit een rapport van de Rabobank blijkt dat in meer dan 80% van de banen het op papier mogelijk is om anderhalvemeter afstand te houden. Maar is het na alle aanpassingen wel rendabel om weer te gaan werken? Of is dat in uw werk niet zo ingewikkeld en niet zo moeilijk om je eraan te houden met wat aanpassingen? 

En wat voor effect heeft de anderhalvemetersamenleving op onze manier van bewegen? Zou u nog de stad in gaan als winkels weer open gaan? En is het gezellig om in een half leeg restaurant te gaan zitten?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1