appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

maandag 13 april

Oproep: reageer met uw verhaal!

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

Vandaag geen stelling, maar een oproep.

De coronacrisis een ramp is van buitengewone proporties. Landen zijn gedeeltelijk of volledig op slot gegaan, de economie ligt plat en de ic’s juist vol. Natuurlijk is het niet allemaal kommer en kwel: kijk maar naar alle mooie initiatieven die er ontstaan zijn. Maar laten we eerlijk zijn: de hele situatie is ook gewoon niet leuk.
 
Daarom zetten we vandaag op Tweede Paasdag de lijnen open op NPO Radio 1, voor het onderdeel Standpunt Ventiel. Ben jij ook klaar met het videovergaderen, met de eenzaamheid, de angst of gesloten cafés? Of doe jij, ondanks de crisis, toch iets speciaals vandaag met Pasen? Wij horen het graag! Kom bij ons je hart luchten! Hopelijk helpt dat!

Je kunt tot 10.00 uur naar de studio bellen via 0800-1101 of mail de redactie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1