appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

woensdag 1 april

Het kabinet pakt de coronacrisis goed aan

X

Om een beter beeld te krijgen van onze stemmers, willen we graag het onderstaande van u weten. Dit is volledig anoniem en niet verplicht.

Ik stem als:

Stem
X

Voltooi onderstaande controle om je stem te bevestigen:

De maatregelen die nu gelden tegen de verspreiding van het coronavirus worden dus verlengd tot 28 april.

De scholen blijven ook na 6 april dicht, net als de horeca. Ook moeten we 1,5 meter afstand van elkaar blijven houden en zo veel mogelijk thuisblijven. Wat voor effect hebben deze maatregelen op de de samenleving? Uit onderzoek van Ipsos en EenVandaag blijkt dat bijna acht op de tien Nederlanders de corona-aanpak van het kabinet steunen.

Neemt het kabinet inderdaad de juiste maatregelen en heeft u vertrouwen in de manier waarop de ploeg van Rutte deze crisis bestrijdt? Of doet het kabinet juist te veel of te weinig?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur! Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1